Ben je op zoek naar een leuk idee voor een middag met vriendinnen? Wil je jouw collega’s verrassen met een origineel bedrijfsuitje? Volg samen een Design Workshop in de MLY Store!
 

Inhoud van de workshop
De MLY Design Workshop duurt 2,5 uur en bestaat uit 2 delen. Tijdens het eerste deel (30 minuten) krijg je een korte uitleg over het modevak en het ontwerpproces.

Tijdens het tweede deel (2 uur) ga je aan de slag met jouw eigen collage, onder begeleiding van Emily Hermans. Dit alles onder het genot van een lekker glaasje wijn of fris.

Professioneel dessin op basis van jouw collage
Na de workshop kan Emily jouw collage vertalen in een professioneel dessin voor een sjaal, shirt of ander kledingstuk, dat we vervolgens voor jou in productie nemen.

Kosten

  • Workshop + sjaal in zijde: € 129

  • Workshop + print op stof (130x130): € 159

  • Workshop + kledingstuk op maat: vanaf € 209 (afhankelijk van type kledingstuk)

Prijzen zijn p.p. en inclusief alle materialen, lunch, koffie/thee en andere drankjes, een fotoverslag en professionele productie van het eindresultaat.


Programma op maat
In overleg kunnen we de inhoud van de workshop afstemmen op jouw wensen, of een uitgebreider programma organiseren.

Zo kun je de workshop bijvoorbeeld combineren met een lunch of borrel bij een van de horecagelegenheden op Strijp-S, de creatieve hotspot waar ook de MLY Store gevestigd is. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!
 

Meer informatie? Direct boeken?
Mail mly@mly.nl of bel +31 (0)40 780 48 80.