Op zoek naar een origineel sinterklaas- of kerstgeschenk voor je (schoon)moeder, (klein)dochter, zus of vriendin? Doe haar een MLY fashion workshop cadeau! Een bijzondere belevenis, met een zelf ontworpen sjaal als uniek eindresultaat.

Bekijk de video voor een impressie van de workshop

Inhoud van de workshop
De workshop duurt 2,5 uur en bestaat uit 2 delen. Tijdens het eerste deel (30 minuten) krijgen de deelnemers uitleg over het ontwerpproces. Tijdens het tweede deel (2 uur) gaat iedereen aan de slag met een eigen dessin, onder begeleiding van Emily Hermans. Dit alles onder het genot van een lekker glaasje wijn of fris.

Wel de workshop, niet de sjaal?
Op veler verzoek bieden we de workshop nu ook aan zónder productie van de sjaal. Op die manier is het ook met een kleiner cadeaubudget mogelijk om iemand te verrassen met een origineel decembergeschenk. Deelnemers die dat willen, kunnen er na de workshop overigens nog steeds voor kiezen om hun sjaal alsnog in productie te laten nemen. Maar dan wel voor eigen rekening.

  • Prijs workshop EXCLUSIEF productie sjaal: € 29 p.p.
  • Prijs workshop INCLUSIEF productie sjaal: € 129 p.p

Eerstvolgende data:
Donderdag 7 december 10:00-13:00 (AANMELDEN NIET MEER MOGELIJK)
Vrijdag 8 december 10:00-13:00 (AANMELDEN NIET MEER MOGELIJK)

Zaterdag 16 december 10:00-13:00

Donderdag 11 januari 10:00-13:00
Vrijdag 12 januari 10:00-13:00

Vrijdag 19 januari 10:00-13:00

Degene aan wie jij de workshop cadeau doet, kan zelf een geschikte datum kiezen. In overleg is het ook mogelijk om de workshop op een afwijkende datum te volgen.

Vragen?
Mail mly@mly.nl, bel 06 - 44 92 24 27 of loop even binnen bij de MLY Store.

Professionele productie, levering aan huis
Kies je ervoor om de sjaal daadwerkelijk in productie te laten nemen? Dan maken wij het dessin na afloop van de workshop geschikt voor productie. En binnen 6 weken wordt de sjaal compleet geconfectioneerd thuis afgeleverd.

grijs-vlak.png

Wij sturen je de waardebon voor de workshop toe in een mooie geschenkverpakking! Nadat je hebt besteld nemen we nog even persoonlijk contact met je op voor het afhandelen van de betaling.