Header-skate-MLY.jpg
MLY-motion20160111_0668-als-slim-object1.jpg
here-by-mly.jpg
Header-skate-MLY.jpg

AW 2017-2018 SKATE


SCROLL DOWN

AW 2017-2018 SKATE


 

Voor ‘SKATE’ ging MLY op zoek naar de ultieme balans tussen elegantie en bewegingsvrijheid. Het resulteerde in een collectie met veel deux-pièces; tweedelige outfits bestaande uit het klassiekere rokje/jasje, maar ook de meer casual combi rok/trui. Daarnaast telt de nieuwe najaars- en wintercollectie verschillende jurken en vestjes, evenals een aantal gevoerde en ongevoerde jassen. Behalve haar kenmerkende breisels, in lichte en zwaardere uitvoeringen, werkte ontwerpster Emily Hermans ook met materialen zoals zijde en viscose. De collectie als geheel straalt een zeer gevarieerd totaalbeeld uit. Stijlvol én speels, met een gedurfde combinatie van strakke en organische silhouetten en dessins, in zowel gedempte als heldere, fel contrasterende kleuren.

 
MLY-motion20160111_0668-als-slim-object1.jpg

AW2016-2017 Motion


AW2016-2017 Motion


 

Voor ‘Motion’ liet Emily Hermans zich inspireren door verschillende muzikale subculturen. Het resultaat is een zeer gevarieerde collectie: van stoere jasjes tot vrouwelijke avondjurken. Ook telt de collectie een groot aantal deux-pièces; tweedelige outfits die zowel formeel als casual te dragen en te combineren zijn. De kleurstelling is gecreëerd rond 6 verschillende kleurtypes. Hierdoor kun je altijd een MLY outfit vinden die het beste bij jouw eigen uitstraling past.

 
here-by-mly.jpg

SS2017 HERE


SS2017 HERE


 

Met ‘HERE’ verwijst MLY voor het eerst expliciet naar het lokale, duurzame karakter van haar kleding. Net als de voorgaande collecties wordt ook deze zomercollectie voor het overgrote deel in eigen land geproduceerd. Veel van de dessins zijn geïnspireerd op typisch Nederlandse landschappen zoals akkers en velden, zeezichten en kassen voor glastuinbouw. Ook het karakteristieke Klokgebouw op Strijp-S in Eindhoven, de thuisbasis van MLY, siert een van de kledingstukken. De collectie bestaat voornamelijk uit jasjes, tops en blouses, maar telt daarnaast ook enkele jurkjes en tweedelige outfits.